Чрез съчетаването на нетипичен стил с уникален интериор на къщата, създадохме усещането за домашен уют умело комбиниран със съвременен комфорт и удобства.

Домът ни разполага с Апартамент – хол, спалня с двойно легло, самостоятелна баня и тоалетна; Стая с отделен вход с легло за двама, баня и тоалетна; Оборудвана кухня и обширна трапезария с камина и панорамен прозорец към малък затревен вътрешен двор с цветни лехи.

Богатият на културни и исторически забележителности район, красивата и леснодостъпна планина и близкия язовир Копринка, дават възможност за разнообразни преживявания извън тишината и уюта на дома. При нас можете да съчетаете почивката си с приятното изживяване и шанса да се завърнете към корените на стари български занаяти!

Под нашия покрив са скътани и Две РАБОТИЛНИЦИ за стари български занаяти – художествена обработка на дърво и текстил. Те са подходящо място да се запознаете или да си припомните за традициите, ведно с това и да се насладите на изкуството.

При нас можете да научите нещо ново за всеки един от тези занаяти, да се докоснете до материала и сами да изработите по един малък сувенир за спомен. Ние ще ви помогнем, ще предадем опита си, за да ви обогатим!

Заповядайте В ДОМА НИ, да се откъснете от големия град и да се презаредите в една различна, творческа, природна и естествена среда. За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем като гости и да ви изпратим като наши приятели!

Приемаме и домашни любимци, предвидили сме и удобни парко места.